0
Vesti

FOTO: STARSPORT

PONOVO SMO NA POČETKU: Obradović našao recept za Micića, Fener izjednačio na 2:2

Objavljeno: 15.06.19 u 18:55

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su trijumf u četvrtoj utakmici finala plej-ofa turskog šampionata protiv Anadolu Efesa rezultatom 82:73.

Serija je sada vraćena na početak, trenutni rezultat je 2:2, a šampion će biti onaj tim koji prvi stigne do četiri pobede. Fenerbahče brani titulu, a ove sezone finale je nikada neizvesnije.

Pre dva dana je Efes napravio ‘brejk’ u gostima, a Fener nije smeo to da dozvoli još jednom i Željko Obradović je uspeo da pronađe recept da zaustavi, pre svih, Vasilija Micića.

Srpski plejmejker je ubacio 16 poena i bio je najefikasniji sa 16 poena, ali nije se ‘razmahao’, kao ni ostali igrači u timu Ergina Atamana, pa su tako Larkin i Buboa ubacili po 14.

U taboru ‘kanarinaca’ je Nikolo Meli imao 19, Kostas Slukas je ubacio 16, a Mahmutoglu je imao 12. Od srpskih igrača, Nikola Kalinić je imao osam, a Marko Gudurić pet postignutih poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter