4
AdmiralBet ABA Liga

Crvena zvezda je u prvom meču finalne serije pobedila Partizan 98:94, a posle meča se povela velika polemika oko suđenja.

POSLE MNOGO BURE DONETA ODLUKA: Evo ko sudi drugi meč Partizana i Crvene zvezde…

Objavljeno: 11.06.19 u 16:40

Crvena zvezda je u prvom meču finalne serije pobedila Partizan 98:94, a posle meča se povela velika polemika oko suđenja.

U Partizanu smatraju da su drastično oštećeni i da su sudije direktno pomogle crveno-belima da stignu do trijumfa. Taj meč sudili su Milivoje Jovčić, Aleksandar Glišić i Vladimir Jevtović.

Partizan je danas izdao saopštenje po kom poručuje da će nastaviti finalnu seriju, ali da se stvari iz prve utakmice više ne smeju ponoviti.

U međuvremenu je KLS Superliga odredila novu trojku. Drugi meč u kom je Partizan domaćin sudiće Ilija Belošević, Marko Juras i Uroš Obrknežević.

Drugi meč finalne serije KLS Superlige igra se u sredu od 19 časova, a domaćin je Partizan. Crvena zvezda vodi sa 1:0 u seriji.

0
0

4 Komentara

  1. OPET TAJ OBERKNEZOVIC.
    TAJ OBERZVEZDASIC VISE
    VOLI ZVEZDU NEGO NEKI
    KOSARKASI ZVEZDE. SAMO
    STRANE SUDIJE. OVDE SE
    ZNA KOJA RUKA DRMA.

    0
    0
    Odgovori
  2. I ja se slazem da se sudi sve po protokolu a ne da se postavljaju sudije kako se trazi da igrali i da ne ulaze u svlacionicu sudija kao sto su to radili Danilovic,Todoric i Vujosevic za sve ima i snimak to je utakmica bila protiv Hemofarma

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter