0
Evropske lige

SERIJA A: Kjevo tek sad boli, Lacio slavio u Đenovi, san o Ligi šampiona nije ugašen (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.19 u 20:10

U 34. kolu Serije A Lacio je kao gost pobedio Sampdoriju 2:1 (2:0) i zadržao kakvu takvu nadu da u preostala četiri kola može do mesta koja vode u Ligu šampiona.

Poraz u prošlom kolu protiv već prežaljenog Kjeva mogao bi baš skupo da košta Lacio. Nebesko-plavi su danas kao gosti pobedili Sampdoriju sa 2:1 i sada se nalaze na samo tri boda od mesta koja vode u Ligu šampiona. Ruku na srce, s tim da Atalanta, Milan i Torino imaju po utakmicu manje. Ipak, da je četa Simona Inzagija slavila pre sedam dana protiv već novog drugoligaša Kjeva bila bi rame uz rame sa ovim timovima.

Lacio je meč na ‘Luđi Ferariju’ igrao bez Sergeja Milinkovića-Savića koji se povredio u sredu na meču polufinala Kupa Italije protiv Milana na ‘San Siru’, ali i da je bio zdrav ne bi igrao zbog crvenog kartona zarađenog pre sedam dana protiv ‘letećih magaraca’.

Rimljani su poveli već u 3. minutu, štoper Sampe Koli je pogrešio, a Kaisedo je u situaciji jedan na jedan bio precizan – 0:1. Domaćin je do izjednačenja mogao u 17. minutu, Kvaljarela je šutirao, ali pored leve stative. Samo dva minuta kasnije Lacio je postigao drugi gol, Romulo je centrirao sa desnog boka, a Kaisedo je glavom pogodio za – 0:2.

Sampdorija u igru mogla da se vrati u 33. minutu, ali je pokušaj Ramireza odbranio albanski čuvar mreže Strahoša. Urugvajac je samo 12 minuta kasnije napravio veliku glupost, napravio je drugi žuti karton i morao je da napusti igru.

Pored igrača manje Sampdorija je u nastavku krenula dosta jače i ofanzivnije. U 57. minutu poslednja linija Lacija napravila je veliku grešku, a Kvaljarela se skoro ušetao u gol za 1:2. Lacio je uvideo opasnost na vreme, te se prebacio na onu da je napad najbolja odbrana.

U 75. minutu Imobile je pokušao iz slobodnog udarca, ali je golman Sampdorije bio na mestu. Napadač Lacija se još nekoliko puta našao u dobroj poziciji, ali nije uspeo da donese Laciju treći gol. Sampdorija je do izjednačenja mogla u 76. minutu, ali je Defrel zamalo bio neprecizan. Na kraju Lacio je slavio sa 2:1.

SERIJA A – 34. KOLO:

Subota

Bolonja – Empoli 3:1 (0:1)
Sorijano 52, Orsolini 83, Sansone 90+5 – Pajač 17

Roma – Kaljari 3:0 (2:0)
20.30 Inter – Juventus
(Facio 5, Pastore 8, Kolarov 86)
Nedelja

Frozinone – Napoli 2:0 (1:0)
(Mertens 19, Jounes 49)

SPAL – Đenova 1:1 (1:0)
(Felipe 36 – Lapadula 56)

Kjevo – Parma 1:1 (0:1)
(Međiorni 66 – Kučka 38

Sampdorija – Lacio 1:2 (0:2)
(Kvaljarela 57 – Kaisedo 3, 19)

20.30 Torino – Milan

Ponedeljak

19.00 Atalanta – Udineze
21.00 Fiorentina – Sasuolo

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter