0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

CILJ NE BIRA SREDSTVA: Fudbaler Liverpula rekao neizrecivo!

Objavljeno: 23.04.19 u 19:30

Mančester Junajted i Mančester Siti sutra će odmeriti snage u meču Premijer lige, a duel na Old Trafordu podjednako će biti praćen i u Liverpulu.

Razlog je to što derbi Mančestera ovog puta nosi težinu šampionske titule. 

Siti ima dva boda manje i meč manje u odnosu na „redse“, pa bi bilo šta sem pobede „građana“ Liverpul vinulo na vrh tabele. Kako je ostalo još tri kola do kraja, taj meč bi veoma lako mogao i da bude ključni, pa je razumljivo što ga fudbaleri tima sa Enfilda iščekuju sa velikom dozom nestrpljenja.

Jedan od njih je i 33-godišnji Džejms Milner.

Milner je u svojoj karijeri nosio dres tri najveća rivala Mančester Junajteda pošto je u karijeri pred Liverpula nastupao još za Lids i Siti, a dvostruki prvak Premijeršipa je rekao „neizrecivo“:

– Po prvi put u svom životu, otkrio je Milner da će navijati za Junajted.

– Ali neću gledati, ne želim da trošim energiju na želju da vidim loptu u golu. Ne mogu ništa da promenim. Možda ću da ostavim telefon na par sati, pa posle proveriti… Ne znam, možda ću i da odem na neki ručak, rekao je Milner.

Potom je dodao:

– Moramo da dobijemo sve naše utakmice do kraja. Ukoliko to uradimo, a završimo drugi, moramo da dignemo ruku i kažemo „Svaka čast, Siti“. Oni su vrhunski tim, uradili su to već ranije… Frustrira kad znate da ste u sezoni imali jedan poraz a ni to nije dovoljno. Naše je da pobeđujemo i stavimo pritisak na njih, zaključio je Milner.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter