0
Evrokupovi

KATALONCI ISTERALI ‘ĐAVOLA’: Barselona slavi majstora fudbala Lea Mesija (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.19 u 22:58

Fudbaleri Barselone zasluženo su prošli u narednu rundu Lige Šampiona.

Nakon slavlja u Mančesteru od 0:1, Katalonci su uspeli i kući da sigurnom igrom osiguraju pobedu od 3:0 i ukupnim rezultatom 4:0 prođu dalje. Igrač čije ime sa pravom kliče ceo ‘Kamp Nou’ je Leo Mesi koji je odličnom igrom u prvom poluvremenu rešio utakmicu.

Markus Rašford imao je priliku da poravna rezultat već u prvom minutu. Njegov udarac unutar šesnaesterca zatresao je prečku. Sudija Feliks Brih kog naši navijači ne pamte po dobrom dosudio je penal za Barselonu, ali se predomislio i pregledao video snimak. Brih je potom promenio mišljenje. Već u šesnaestom minutu kaznio je Mesi goste. Oduzeo je Argentinac loptu blizu šesnaesterca fudbaleru Junajteda, a potom napravio slalom između igrača gostiju i plasirao loptu u donji levim ugao. Četiri minuta kasnije ponovo je Mesi imao loptu u blizini šesnaesterca. Dali su mu previše prostora defanzivci Junajteda, a on je još jednom pokazao svoj kvalitetan udarac. David de Hea bio je na lopti, ali mu je prošla kroz ruke i završila u mreži. Zasluženo je na poluvremenu Barselona vodila sa 2:0 i već praktično rešila pitanje plasmana u narednu rundu.

Na početku drugog poluvremena Serhi Roberto je imao priliku u petercu, a dva minuta kasnije i Leo Mesi. Oba puta je odlično reagovao golman Junajteda. Igrao se 61. minut Jordi Alba je poslao loptu Filipeu Kautinju, on je opalio dalekometni projektil u desnu stranu De Hea je mogao samom pogledom da je isprati, na semaforu je stajalo 3:0. U nastavku je Mančester Junajted bio u podređenom položaju, a zahvaljujući intervencijama golmana Davida De Hee rezultat je ostao 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter