0
Evrokupovi

ERNESTO VAVLERDE: Junajted je pobedio na tri od četiri gostovanja u LŠ

Objavljeno: 15.04.19 u 21:22

Sutra će u Španiji koplja ukrstiti Barselona i Mančester Junajted.

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je danas da njegova ekipa u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda mora da bude oprezna, podsećajući na preokret engleskog kluba protiv Pari Sen Žermena.

– Ove godine u Ligi šampiona Junajted je pobedio na tri od četiri gostovanja, a najskoriji je bio onaj protiv PSŽ-a u Parizu, kada su i izborili četvrtfinale. Ono čega se najviše pribojavam je njihovo stanje uma, odnosno psihološke pripreme, snage njihovih igrača i brzine. To su igrači koji dobro zauzimaju prostor što nikako ne smemo da im dopustimo, jer su veoma tačni i efikasni, rekao je Valverde.

Barselona je prošle srede u Mančesteru pobedila Junajted sa 1:0, a sutra se na stadionu Kamp nou igra revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

– Ne plašimo ih se. Entuzijasti smo i spremni sno da se borimo za plasman u polufinale Lige šampiona. Znamo da igramo protiv velikog kluba, sjajnim timom i svašta se može desiti. Oni su dobar tim, ali i mi smo. Na kraju je nagrada polufinalne, a mi to želimo, rekao je Valverde.

On je kazao da i pored postignutog gola u gostima duel nije rešen, kao i da se njegova ekipa neće braniti, već pokušati da upiše novu pobedu.

– Kao i u svakoj utakmici, mi ćemo pokušati da nametnemo naš stil igre. To znači da ćemo ići na pobedu, ne da branimo rezultat. To bi bilo apsurdno, zaključio je Valverde.

Revanš utakmica Barselone i Mančester junajteda igraće se sutra od 21.00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter