0
Evrokupovi

LŠ ČETVRTFINALE: Barsa prolila krv na ‘Old Trafordu’, Katalonci slave pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.19 u 22:56

Uz dosta prolivene krvi i znoja gosti iz Španije uspeli su da obezbede minimalnu prednost pred revanš u Barseloni. Autogolom Luka Šoa Katalonci su slavili sa 0:1. 

Mirno je bilo na početku meča. Ekipe su desetak minuta provele u početnom ispitivanju snaga. Imali su gosti nekoliko poluprilika u prvih desetak minuta, ali je odbrana ‘đavola’ dobro reagovala. U 12. minutu Suarez je poslao loptu ka golu Mančestera, Šo je pokušao da otkloni opasnost, ali je nespretno reagovao i promenio pravac lopti. Na početku se vodila dilema da li je Šo poslednji igrao loptom ili se Luis Suarez aktivirao iz ofsajda, a nakon pregleda VAR-a Đanluka Roki je priznao gol gostiju.

Smoling je ušao ramenom u Mesija i snažno ga udario u nos, nakon čega je “desetka” Barse ostala da leži krvave glave na travi, a nakon medicinske pomoći nastavio je meč.

Igrao se 36. minut Filipe Kautinjo je raspalio volej sa poludistance. Lopta e išla po sredini gola, a De Hea je bio odlično postavljen. Na kraju poluvremena gosti odlaze uz prednost 0:1.

Na prvu ozbiljniju priliku čekali smo 20 minuta. Luis Suarez je dočekao centaršut šutirao je, ali je lopta otišla kraj gola. Nastavak meča nije nam doneo prevelika uzbuđenja. Činilo se da su gosti zadovoljni minimalnom prednošću pre puta kući. Imale su obe ekipe sporadično poluprilike ali ozbiljnijih prilika nije bilo i Barselona kući ide sa golom prednosti. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter