0
Fudbal

LUKAKU I DE HEA MENJAJU SREDINU: Dvojac na izlaznim vratima Junajteda?

Objavljeno: 05.04.19 u 11:19

Romelu Lukaku i David de Hea mogli bi naredne sezone da promene adresu, pošto se i njihova imena nalaze na listi fudbalera kojih je Ole Gunar Solskjer spreman da se odrekne.

Lukaku privodi kraju svoju drugu sezonu u Junajtedu, za to vreme nije uspeo da u potpunosti pokaže pun potencijal. Na 39 mečeva ove sezone postigao je 15 golova, od čega 12 u Premijer ligi uz četiri asistencije. 

Dovoljno da, iako su mu ostale još tri godine ugovora a u maju puni 26 godina, priče o odlasku postanu sve glasnije.

Kako prenosi Skaj Sports reči Federika Pastorela, Lukakuovog menadžera, Lukaku je skoncetrisan na teren, ali…

– Ovo mu je druga sezona u Junajtedu, ima još tri godine ugovora do kraja. Videćemo. On je neko ko voli da upoznaje drugačije kulture, drugačiji fudbal, rekao je Pastorelo.

Njegovim stopama bi mogao da krene i De Hea. Španac je već neko vreme viđen kao prva opcija na golu Real Madrida naredne sezone, ali je, kako prenosi Skaj, u trku ušao i Pari Sen Žermen. Parižani žele da u svoje redove dovedu golmana na duže staze umesto Bufona i Areole, koji nisu ispunili očekivanja, pa će bogati tim sa Parka prinčeva potražiti novo rešenje, a De Hea, koji je navodno odbio ponudu Mančestera za novi ugovor, predstavlja idealno rešenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter