0
Evropske lige

DE HEA POSLAO PORUKU UPRAVI: Ili bogata ponuda ili se selim u Pariz

Objavljeno: 01.04.19 u 10:49

Čelnicima Junajteda u poslednje vreme velike glavobolje zadaje situacija oko čuvara mreže.

Pred De Heom su dve opcije, a on je ljudima u klubu postavio ultimatum ili da pojačaju finansijsku stranu ugovora ili pakuje kofere.

Narednog leta španskom čuvaru mreže ističe ugovor sa ‘crvenim đavolima’, pa je jasno da će svoju sudbinu morati da reši ovog. Pred čelnicima je ili da mu ponude novi ugovor i tako ga zadrže na ‘Old Trafordu’ ili da ga prodaju i iskoriste polsednji voz. Sve bi bilo mnogo lakše da se u čitavu priču nije uklučio Pari Sen Žermen sa svojom ponudom. Prema pisanju francuske štampe taj klub je spreman da De Hei ponudi platu od 400 hiljada evra sedmično i tako ga privoli na svoju stranu.

Jedan od najboljih golmana današnjice usled ovakvog raspleta obratio se ljudima u Mančesteru sa porukom da mu i oni pripreme sličan ugovor ili će on otići. Nakon spizode sa Đanluiđijem Bufonom, ‘sveci’ pokušavaju da pronađu rešenje na crti, a da li će to biti upravo Španac ostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter