0
Tenis

FOTO: STARSPORT

WTA MAJAMI: Srpkinje pale već u prvom kolu…

Objavljeno: 20.03.19 u 20:23

Srpske predstavnice na drugom mastersu u sezoni Aleksandra Krunić i Olga Danilović završile su učešće u Majamiju.

Prva na teren je izašla Aleksandra Krunić koja je poražena od Sare Soribes Torno 2:1 (6:3, 4:6 i 6:0). Naša teniserka je loše počela meč izgubila je prva dva svoja servisa i bilo je u domenu fantazije da nadoknadi 4:0 za protivnicu. Kada je usledio još jedan ‘brejk’ teniserke iz Španije bilo je jasno ko će povesti sa 1:0 u setovima. Aleksandra je uspela da nadoknadi jedan izgubljeni servis, ali ne i da izbegne gubitak seta 6:3.

Drugi set počeo je dobro po Krunić, odmah je oduzela servis protivnici, a onda je u petom gemu oduzela još jedan servis za 4:1. Sara je uspela da vrati jedan ‘brejk’ minusa, ali je Aleksandra odmah uzvratila dobrim ritern udarcima i došla do izjednačenja u setovima 6:4.

U trećem setu usledila je katastrofa Aleksandre Krunić. Tri ‘brejka’ protivnice i maksimalnih 6:0 za prolaz Sare Saribes Torno u drugo kolo.

Olga Danilović je igrala protiv Marije Sakari. Grkinja je slavila sa 2:1 (1:6, 6:3 i 6:4). Mlada srpska teniserka je odlično otvorila meč i sa dva brejka lako rešila prvi set 6:1. Ipak, prelomni trenutak bio je drugi set, Danilović je oduzela servis Grkinji, a onda joj je dopustila dva ‘ribrejka’ za 3:6 i 1:1 u setovima. Dobar nalet Sakari je iskoristila i na kraju slavila sa 6:4, to jest 2:1 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter