0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Čeka vas Primera, Premijer liga, ali i derbi kola Partizan – Voždovac

Objavljeno: 10.03.19 u 08:48

Nedelja je rezervisana za sport. Ljubitelji fudbala mogu da uživaju u mečevima Premijer lige, Serije A i Primere.

Ni ljubitelji srpskog sporta nisu zaboravljeni, te je za njih spreman prenos sa krova gde će Partizan igrati protiv Voždovca. Nisu zaboravljeni ni ljubitelji košarke, a biće i tenisa. 

Sport klub nam danas donosi neograničene količine fudbala. Na SK 1 gledaćemo tri utakmice 30. kola Premijer lige. 
Od 13 časova Liverpul dočekuje Barnli, sve osim pobede značilo bi beg Sitija i teže dostižno prvo mesto na tabeli. Potom će od 15 časova i pet minuta svoj meč odigrati Čelzi i Vulverhemton. Kao šlag na tortu, od 17:30 sastaju se Arsenal i Mančester Junajted. Četa Ole Gunar Solskera pokušaće da produži seriju u domaćem šampionatu. Na Sport klubu 2 ljubitelji moto sporta mogu da gledaju trku u Kataru, koja je na programu od 15 časova, a potom će i teniski zaljubljenici pronaći nešto za sebe. od 19:15 očekuje nas uživo uključenje u Indijan Vels. Ne. nismo zaboravili na ljubitelje španskog fudbala. Za vas je rezervisan treći program Sport kluba. Od 16:15 igraju ĐironaValensija, a potom od 18:30 Sevilja i Sosijedad, a veče će zatvoriti ranjeni kralj. Real Madrid gostuje Real Sosijedadu od 20:45. 

Arena sport 1 pobrinuće se za ljubitelje italijanskog fudbala. Meč Bolonja – Kaljari otvoriće sportski dan od 12:30, a potom od 15 časova igraju Inter i Spal. Srpski fudbal predstaviće meč Voždovca i Partizana. Može se reći da oba tima žude za bodovima. Partizan za ostanak na trećem mestu, a Zmajevi za poslednji pokušaj bega iz plej-aut zone. Meč je na programu od 17 časova. Ljubitelji košarke mogu da uživaju u meču Mornara i FMP-a koji je na programu od 19 časova. Fronzone i Torino možete pratiti na Areni 2 od 15 časova, a posle i derbi kola Sasuolo -Napoli od 18: dok će kraj večeri doneti meč Fiorentine i Lacija. Početak meča zakazan za 20:30.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter