0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dva ‘keca’ u Ligi šampiona, dva u Srbiji

Objavljeno: 06.03.19 u 11:30

Ples Ajaksa u Madridu i senzacionalna eliminacija šampiona Evrope su dokaz da ova sezona donosi ‘iznenađenja’, a biće interesantno večeras, pogotovo u Portugaliji.

PSŽ – MANCESTER JUNAJTED 1 (1.50)

Francuski gigant je po učinku do sada pokazao da je ozbiljan pretendent da dođe do same završnice u borbi za veliki trofej ,tako da se neće kockati i posle pobede u Engleskoj sledi novi pečat na evropsku ‘vizu’.

PORTO – ROMA 1 (1.85)

Sudar dva tima koja su izgleda u ‘krizi’ pošto su izgubili za vikend u derbijima. Ipak, sledi borba na drugom koloseku, gde nema popravnog i domaćin će pokušati da pobedom obraduje navijače.

RAD – BAČKA 1 (1.85)

Svaki bod je bitan tako da sledi trenutak istine za ‘građevinare’ koji su upisali tri remija u nizu od nastavka sezone. U goste im dolazi direktan rival u borbi za opstanak, tako da moraju da jure tri boda.

METALAC – RADNIČKI KRAGUJEVAC 1 (1.60)

Komšijski okršaj trebalo bi da bude veoma interesantan, a uloga favorita je na strani domaćina, koji se zahuktao u trci za povratak u elitni rang i pobeda je imperativ.

Ukupna kvota na tiketu je 8.21.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter