0
Evropske lige

KRIZA DRMA, NEMA VIŠE ČEKANJA: Lacio poslao ‘pola’ tima za Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 20.02.19 u 14:20

Lacio je ‘u kanalu’, te je uprava kluba rešila na što brži način da pokuša da se izvuče, a to je povratkom povređenih igrača.

Cilj uprave Lacija na čelu sa Klaudijom Lotitom bio je da se tim ove godine izbori za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone. Nažalost, rezultati čete Simonea Inzagija su sve slabiji, izgubljen je korak u Seriji A u trci sa Milanom i Romom, dok je u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope usledio poraz od Sevilje u Rimu 1:0. Naredba predsednika kluba Klaudija Lotita bila je da se svi povređeni igrači podvrgnu bržem oporavku.

Tako su prethodnih dana u Beogradu boravila čak šestorica prvotimaca Lacija na čelu sa Sergejom Milinkovićem-Savićem, Markom Parolom, Luisom Albertom, Rizom Durmisijem, Bastosom i Berišom. Oni su bili kod srpske čudotvorne doktorke Marijane Kovačević. Rezultati su takvi da bi recimo ‘SMS’ već večeras mogao da zaigra na stadionu ‘Sančez Pishuan’ protiv Sevilje u revanš meču Lige Evrope.

Sigurno lepe vesti za Simonea Inzagija, kome više mesto na klupi Lacija nije toliko sigurno…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter