0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE

BITKA U MANČESTERU: Junajted nudi ogroman novac za Sanča, Siti ima povlasitece, ko će pre?

Objavljeno: 16.02.19 u 11:49

Tokom leta mogla bi da se vodi velika bitka dva Mančestera, ali van terena za krilnog napadača Borusije iz Dortmunda Džejdona Sanča.

Engleski tinejdžer Džejdon Sančo eksplodirao je u dresu Borusije iz Dortmunda. Sa svega 18 godina jedan je od najboljih igrača ‘milionera’, te ne čudi najava da bi najveći klubovi Evrope već na leto mogli da otvore bitku za njega.

Za sada postoje dva intersovanja i to iz istog grada. Naime, Džjedona Sanča žele Mančester junajted i Mančester siti. Navodno, ‘crveni đavoli’ su spremni da plate čak 80 miliona evra za ovog tinjedžera.

Sa druge strane Mančester siti želi da vrati svog učenika, a u tome ima određene povlastice. Naime, kada su ‘građani’ prodavali Sanča 2017. godine za osam miliona evra Borusiji stavili su klauzulu po kojoj imaju prednost prilikom kupovine istog igrača, ali i 15 procenata od sledeće prodaje. Sada se postavlja pitanje gde bi Sančo igrao u sistemu Pepa Gvardiole koji na krilnim pozicijama već ima Rahima Sterlinga, Leroja Sanea, Rijada Mareza i Bernarda Silvu.

Kako god da se dogodi Siti će profitirati. Ako se odluče za kupovinu proćiće jeftinje od bilo kog kluba na svetu, a sa druge strane ako ga Borusija proda nekom drugom za 80 miliona evra, ‘građanima’ će pripasti oko 12,5 miliona evropskih novčanica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter