0
Evropske lige

POSRNULI FENER TRAŽI POJAČANJA IZ PREMIJER LIGE: Stiže vezista Čelsija!

Objavljeno: 20.01.19 u 19:24

Po svemu sudeći sudbina Nigerijca je rešena.

Prema pisanjima medija u Turskoj, Vitor Mozes bi trebalo da karijeru nastavi u toj zemlji.

Kako navodi štampa, čelnici Fenerbahčea žele da u narednom periodu dovedu četiri pojačanja i time osveže igrački kadar u nastavku šampionata. Ovom timu potrebna su pojačanja na pozicijama štopera, kao i krila i napadača, a po svoj prilici jedno je već završeno. Nigerijski internacionalac trebalo bi da stigne u tursku prestonicu na pozajmicu.

Kako Viktor Mozes nije u planovima trenera ‘plavaca’ Mauricija Sarija, realno je da narednih pola godine provede noseći žuto-plavi dres i u tom klubu potraži više prostora za sebe. U prvi mah sam igrač nije želeo da napušta ‘ostvro’, ali je na kraju ipak pristao, pa se zvanična promocija očekuje sutra nakon meča između Fenera i Burse.

U velikim je probelmima ove sezone Fenerbahče. Promenili su tri trenera i trenutno se nalaze na pretposlednjoj poziciji na tabeli, pa žele da dovođnjem igrača reše probleme i u nastavku izbore što je moguće bolji plasman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter