0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Japance, kao i golove u derbiju Premijer lige

Objavljeno: 13.01.19 u 11:47

Za kraj nedelje smo izdvojili dve utakmice engleske Premijer lige, jednu sa Azijskog kupa i jednu iz meksičke Klausure, u kasnom terminu.

OMAN – JAPAN 2&G2+ (1,75)

Japanci su se dosta namučili u prvom kolu Azijskog kupa, ali su na suvi kvalitet ostvarili pobedu. Sada igraju protiv Omana i ne bi trebalo da imaju puno problema da postignu makar dva pogotka i, naravno, pobedom obezbede drugi krug takmičenja.

EVERTON – BORNMUT 1 (1,70)

Everton je uvek ‘neprijatan’ domaćin svim ekipama, a koliko god Bornmut umeo da iznenadi favorite, večeras ne bi trebalo to da bude slučaj.

TOTENHEM – MANČESTER JUNAJTED GG3+ (1,75)

Derbi dana igra se na ‘Vembliju’, gde okršaji najvećih engleskih klubova protiču u znaku golova. Verujemo da će tako biti i danas u duelu ofanzivnog Totenhema i preporođenog Mančester junajteda.

SANTOS LAGUNA – MORELIJA GG (1,60)

Duel meksičke Klausure, može se reći, je fiks dana budući da na utakmicama ova dva tima inače pada dosta golova. Ne bi trebalo da zakažu ni ovog puta, po jedan gol na obe strane je vrlo realan.

Ukupna kvota na tiketu je 8,33.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter