0
Ostali sportovi

LUKA KARABATIĆ: Srbija nema šta da izgubi protiv nas!

Objavljeno: 12.01.19 u 13:02

Francuski rukometaš srpskog porekla Luka Karabatić govorio je o predstojećem meču sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Naše gore list i jedan od najboljih igrača ‘trikolora’ istakao je da će biti teško igrati protiv ‘orlova’, jer Srbija nema šta da izgubi.

– Nisam gledao utakmicu sa Rusijom. Ali, znam da je ekipa dosta promenjena odigrali su nerešeno protiv Rusije. Mi ćemo malo biti favoriti ali oni nemaju šta da izgube. Igraće svoju igru i biće još opasniji – rekao je Luka Karabatić.

Kako kaže voli Srbiju, ali kad je na terenu zna se čiji dres i sa kojim grbom nosi.

– To je poseban meč za mene, govorim jezik, imam prijatelje i familiju u Srbiji. Ali ja sam sportista, sve na terenu zaboravim, zanima me samo pobeda. Poseban meč jeste jer i razumem šta protivnik priča.

Startijeg i daleko poznatijeg brata Nikole nema u timu Francuske zbog povrede.

– Videćemo, naravno da je teže bez njega, on je najbolji igrač na svetu. Kada nije sa nama lošiji smo, ali imamo šanse iako će biti teže. On radi svaki dan želi što pre da se vrati daje sve od sebe, motivisan je. Rekli su četiri do šest meseci, ali mislim da će biti pre. Možda i bude tu u polufinalu, nikada se ne zna – zaključio je Luka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter