3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAO MU SAVET: Matić porukom koju je poslao Švajnštajgeru oduševio navijače Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 31.12.18 u 00:24

Zanimljiv je bio komentar Matića na objavu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke.

Njih dvojica nisu zajedno igrali u Mančesteru.

Međutim, deluje da su oni i pored toga u dobrim odnosima, a jedan komentar sa Instagrama koji je popularnom Švjniju napisao Srbin privukao je pažnju ovdašnjih ljubitelja sporta. Naime, vezista Čikaga ovih dana zajedno sa svojom suprugom Anom Ivanović boravi u Beogradu, a između ostalog pohvalio se i fotografijom koja je nastala ispred hrama Svetog Save.

Upravo na ovu njegovu objavu osvrnuo se i sadašnji igrač ‘crvenih đavola’.

– Konačno možeš da posetiš najbolji stadion u Evropi, napisao je Matić i uz crveno-bele stikere jasno poručio na koji stadion misli.

FOTO: PRINTSCREEN

Odgovor nemačkog veziste se čeka, a između ostalog on je poznat kao neko kome su crno-bele boje draže, a u nekoliko navrata je i pratio mečeve Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. Zašto Matić ne poseti konačno taj stadion?Kad je veliki navijač zašto nije pomogao kad nisu imali šampone već se sada šepuri?

    0
    0
    Odgovori
  2. A RUPA NAJBOLJI STADION ALO PECURKANA NAJBOLJI STADION U ULICI MATEJE KEZMANA POZNATA KAO PARKING VELIKANA. E MOJ MATICU… SVAJNI DODJI U INSTITUCIJU PA ONDA POSETI KUKU RAJKA I DA TE ZAPAMTE GOBLINI ZAUVEK!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter