0
Evropske lige

TRENER SAMPDORIJE: Ako nas pitate, rezultat protiv Juventusa je 2:2! (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.18 u 21:20

Marko Đanpaolo je posle burne završnice utakmice na ‘Alijanc’ stadionu u Torinu izjavio da je za njega i igrače Sampdorija remizirala sa Juventusom.

Strateg na klupi Sampdorije ne može da prežali odluku VAR tehnologije da poništi gol Rikarda Saponare u 92. minutu, jer se aktivirao iz ofsajda.

Video tehnologija je naknadno pokazala da je Saponara zaista bio u ofsajdu, ali Đanpaolo to nije želeo da prihvati.

– Mnogi timovi dolaze na stadion Juventusa i igraju kao da su već izgubili. Imali smo previše poštovanja na početku i falilo nam je odlučnosti kod njihovog prvog gola. Posle izjednačenja ostali smo u utakmici i stvarali smo im probleme. Svidelo mi se kako smo igrali i što se mene tiče, završilo se 2:2 – poručio je Đanpaolo.

Čak je istakao da je Juventus poveo sa 2:1 golom iz poklonjenog penala, mada istaje utisak i da je dosuđeni jedanaesterac za Đenovljane takođe bio vrlo diskutabilan.

– Penal koji je sviran Juventusu je bio poklon, možemo danima da pričamo o tome, ali se u onakvoj situaciji ne svira penal, jer će svake nedelje biti haos. Nazivati to međunarodnim rukometom je apsurdno – poručio je Đanpaolo.

(Izvor: youtube / SGTVHD STENECHANNEL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter