0
Evropske lige

FOTO: YouTube

SERIJA A: VAR ‘uništio’ Sampdoriju, Ronaldo doneo trijumf Juventusu (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.18 u 14:42

Primena video tehnologije obeležila je utakmicu u Torinu.

Ekipa Juventusa rezultatom 2:1 savladala je Samdpoiju na svom terenu u 19. kolu Serije A.

Portugalski internacionalac Krisitjano Ronaldo predvodio je ‘staru damu’ do nove pobede. Njemu je bilo potrebno samo dva minuta igre kako bi stigao do svog 13. gola u sezoni i svojoj ekipi doneo vođstvo. Portugalac je prošao Salu i savladao Audera, koji je ‘okrznuo’ loptu, ali to ipak nije bilo dovoljno.

Od samog starta crno-beli su napdali, a to se posebno isticalo u prvih 15 minuta utakmice, a dobru priliku da duplira prednost nije iskoristio Paolo Dibala. Nakon nekoliko šansi gostiju, sudija Paolo Valeri uz asistenciju VAR kolgea dosudio je jedanaesterac, a sa bele tačke precizan je bio Kvaljarela. Crno-beli su negodovali, jer su smatrali da je Džana lopta pogodila u rame.

Ovo je značilo da će domaća ekipa ponovo morati da nastavi opsadu protivničkog gola, a do kraja prvog dela Audero je spasao ekipu iz Đenove nakon šuta Dibale. U nastavku je Karpari imao dobru priliku, te je pokazao da i gosti žele ‘sav plen’, a i Matuidi i Ronaldo na drugoj strani imali su izgledne šanse.

Međutim, u 64. minutu igre Ferarija lopta pogađa u ruku, a sudija Valeri ponovo svira jedanaesterac, sada za Juventus. Glavni arbitar želeo je da ponovo odgleda snimak, te je nakon toga potvrdio odluku, a sa bele tačke precizan je bio Ronaldo, koji se ovim golom popeo na prvo mesto liste strelaca sa 14 golova.

Nije se Sampa predavala do kraja, a Kvaljarela je bio udarna snaga gostiju. Bilo je još nekoliko prilika na obe strane, a onda je Rikardo Saponara utišao ‘Alijanc’. On je na sjajan način zatresao mrežu, ali je glavni arbitar nakon gledanja snimka zbog ofsajd pozicije isti i poniđštio, a time je i utakmca okončana.

SERIJA A, 19. kolo

Subota

Juventus – Sampdorija 2:1 (1:1)
(Ronaldo 2, 65pen – Kvaljarela 33pen)

15.00 Parma – Roma
15.00 Lacio – Torino
15.00 Đenova – Fjorentina
15.00 Sasuolo – Atalanta
15.00 Kjevo – Frozinone
15.00 Empoli – Inter
15.00 Udineze – Kaljari
18.00 Napoli – Bolonja
20.30 Milan – SPAL

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter