0
Evrokupovi

ŽOZE MURINJO: Ligu šampiona sam igrao 14 puta i svih 14 sam prošao

Objavljeno: 28.11.18 u 10:58

Golom Felainijia u nadoknadi vremena, Mančester Junajted savladao je sinoć Jang Bojs.

Ovaj trijumf dovoljan je bio ‘crvenim đavolima’ za prolaz u narednu rundu takmičenja.

Nako utakmice razlog da bude zadovoljan imao je Žoze Murinjo.

– Zadovoljan sam intenzitetom koji su momci pokazali. Naravno da sam srećan načinom na koji smo počeli meč i nije igračima bilo lako posle da se bore sa frustracijom jer nisu dali gol, niti sa pritiskom rezultata koji nam nije odgovarao, ali najvažnije je da smo prošli dalje, rekao je Murinjo, pa potom dodao:

– Za neke moje obožavaoce, posebno one koji vole statistiku – 14 sezona sam igrao Ligu šampiona, 14 puta su se moji timovi plasirali u osminu finala, nikada nijedan nije ostao u grupi. Dvaput sam igrao Ligu Evrope i uspeo sam da je osvojim. Eto podatka za statističare.

Osvrnuo se Murinjo i na promašaj Rašforda.

– Ne postižemo dovoljno golova, ali nije samo do Markusa, već do celog tima. Markus se kreće, trči, naporno radi i sa lopto i bez nje, ne mogu da krivim igrača kada promaši šansu. Ali može li menadžer da pokaže neku reakciju? Mogu li ja to da učinim uz aut liniju, na mestu gde se nisu nalazili mnogi koji komentarišu fudbal? Lako je gledati na TV-u, zaključio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter