0
Američki fudbal

NFL: Za pobede je potrebna hrabrost, ovaj Grin Bej je nema (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.18 u 18:03

U prvom meču 11. nedelje NFL šampionata Sijetl Sihoksi savladali su Grin Bej Pekerse u možda i odlučujućem meču za plasman u plej of rezultatom 27:24.

Sjajan je bio Vilson sa 225 jardi, a upravo njegov pas za Eda Diksona preokrenuo je rezultat pet minuta pre kraja.

Oba tima su u meč ušla sa skorom 4-5, pa je pobeda bila imperativ kako bi bile zadržane šanse za borbu za vajld kard mesto. I uspeli su igrači Sijetla da nadoknade zaostatak, pošto je Aron Rodžers briljirao sa 332 jarda, od čega je dva pasa za tačdaun bacio u prvom poluvremenu. No, nije nastavio tako u drugom delu meča, samo jednom je Grin Bej došao do poena, dok su sa druge strane Sihoksi igrom po zemlji praktično razbili goste i zabeležili važan trijumf.

Ključni momenat dogodio se na 4:20 pre kraja meča, kada je trener „sireva“ Mik Mekarti odlučio iz samo sebi poznatog razloga da u situaciji „4-za-2“ pantuje loptu, umesto da pruži još jednu šansu u drugom poluvremenu indisponiranom Rodžersu. Ovako, Sijetlu je praktično poklonjena pobeda, a Pekersima ostaje da se nadaju da Rodžers neće na kraju sezone odlučiti da je dosta i uputiti se ka novim izazovima u nekom drugom timu.

(Youtube/NFL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter