0
Tenis

ITF ŠENŽEN: Ivana Jorović osvojila titulu

Objavljeno: 11.11.18 u 09:31

Srpska teniserka Ivana Jorović došla je do 15. titule u karijeri pobedom nad Saisai Ženg, inače prvim nosiocem turnira i 46. igračicom sveta rezultatom 2:1 (6:3, 2:6, 6:4).

Jorovićevoj je bilo potrebno dva sata i 16 minuta da dođe do pobede. Naša teniserka je u petom gemu dopustila rivalki da napravi brejk, ali je potom od 2:3 došla do 6:3 zahvaljujući četiri vezana gema.

U drugom setu krenula je silovito, napravila brejk za 1:0, ali je Kineskinja uzvraitla na isti način, vezala četiri gema, da bi još jednim brejkom potvrdila izjednačenje, 6:2 i 1:1.

U poslednjem setu Jorovićeva je povela 1:0 nakon brejka, tu prednost je sačuvala do četvrtog gema kada je izgubila servis, ali nije popustila, odmah je uzvratila i sigurnom igrom stečeno vođstvo sačuvala do kraja, pa će do sada 185. igračica sveta od sutra i nove VTA rang liste biti 135. teniserka u konkurenciji dama, što je za jedno mesto slabije od njenog dosadašnjeg najboljeg plasmana u karijeri (134).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter