0
Evropske lige

‘REPRIZA HAOSA ORLIĆA I MLADIH ENGLEZA’: Opšta tuča igrača nakon derbija Galatasaraja i Fenerbahčea, incident izazvali Soldado i Žailson šamaranjem (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.18 u 21:14

Ružne scene nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na turskom derbiju.

Situacija koja se desila između fudbalera Fenerbahčea i Galatasaraja podseća na onu koja se dogodila između mladih reprezentativaca Srbije i Engleske.

Fudbaleri Galatasaraja su na kraju bežali sa terena, dok su ih igrači Fenerbahčea jurili i udarali sa leđa.

Udarci, koškanja, oštri startovi… Sve je to eskaliralo nakon što je sudija Ajdinus na Turk Telekom areni u Istanbulu svirao kraj utakmice Galatasaraja i Fenerbahčea. Usledila je masovna tuča između tabora dva tima koja je bacila senku na onu sportsku stranu njihovog okupljanja. Važno je napomenuti da je incident nastao kod koškanja Soldada sa igračima Galatasaraja, kada se Brazilac Žailson umešao i ošamario jednog od fudbalera iz rivalskog tabora.

Nakon što je Galatasaraj poveo 2:0 golovima Donka i Linesa, Valbuena i Žailson su doneli bod Fenerbahčeu u 11. kolu turskog prvenstva.


Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter