0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Siguran kec na Ksanti, golovi na Lacio – Inter

Objavljeno: 29.10.18 u 09:33

Vikend nije bio baš berićetan za favorite i preostali mečevi u šampionatima prvog radnog dana biće veoma intesantni, a očekuje se velika borba širom Evrope.

VISLA – ZAGLEBLJE 1 (1.75)

Prema učinku do sada nema dileme da je domaćin u blagoj prednosti u odnosu na protivnika, a svakako da je imperativ da se upišu nova tri boda.

KSANTI – JANJINA 1 (1.85)

Poznato je da ekipa koju sa klupe predvodi naš trener Milan Rastavac igra odlično na svom terenu, pa je „računica“ da jure novi uspeh i primaknu se vrhu tabele.

START – MOLDE 2 (1.85)

Bliži se kraj šampionata Norveške u kojem je sada svaki bod veoma bitan, a gosti dolaze sa ciljem da overe plasman u Evropu mada i domaćin ima ambicije da pokuša da iznenadi u borbi za opstanak.

LACIO – INTER GG 3+ (1.95)

U Rimu sledi poslastica za kraj kola u „kalču“ i očekuje se dobra partija na obe strane, kao i golovi koji su tradicija u okršajima ovih timova čija je forma poslednjih nedelja u usponu.

Ukupna kvota na tiketu je 11.67.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter