0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Evrokup je jak, želimo da takmičenje započnemo pobedom

Objavljeno: 01.10.18 u 14:41

Ovog utorka Crvena zvezda započinje svoje ovogodišnje takmičenje u Evrokupu. Rival je Ulm, jedan od najboljih nemačkih timova proteklih nekoliko godina.

Trener Milan Tomić je istakao da je dobar početak takmičenja nešto čemu crveno-beli teže:

– Želimo da odigramo dobru utakmicu, u dobrom ritmu, jer je početak važan, posebno zbog činjenice da je Evrokup ove godine izuzetno jako i kvalitetno takmičenje sa puno dobrih timova. Naš prvi protivnik je ekipa koja je u vrhu nemačke košarke i koja napreduje u svakom segmentu. Zato je važno da odigramo kvalitetno, da naši navijači od kojih očekujemo da budu naš šesti igrač, budu zadovoljni na kraju i prikazanim i rezultatom, rekao je Tomić.

To priželjkuje i Ognjen Dobrić:

– Nalazimo se u vrlo kvalitetnoj grupi Evrokupa, sa dobrim timovima. Generalno Evrokup je ove godine izuzetno jako takmičenje sa dosta timova koji imaju i iskustvo igranja Evrolige i koji u ovu sezonu ulaze sa visokim ambicijama. Mi idemo utakmicu po utakmicu, želimo naravno dobar start i početak u ovom takmičenju. Očekujem da uz veliku podršku naših navijača, odigramo dobru utakmicu uz svo uvažavanje ekipe Ulma, istakao je košarkaš crveno-belih.

Crvena zvezda se nalazi u grupi sa Monakom, Andorom, Galatasarajem, Brešom i Ulmom, a za nemačku ekipu nastupaju bivši igrač Zvezde Rajan Tompson i Partizana Patrik Miler. 

Ulaznice za ovu utakmice puštene su u prodaju u ponedeljak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, dok će se na dan utakmice prodavati i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“ od 15 do 19 časova, za kada je zakazan početak meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter