1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Prštaće u duelu Radničkog i Partizana, baš kao i na ‘Artemio Frankiju’

Objavljeno: 30.09.18 u 11:30

Spremili smo vam nekoliko predloga za ovu kladioničarsku nedelju, uglavnom tipove na golove kako bismo izbegli iznenađenja u ‘fiksu’.

FIORENTINA – ATALANTA GG (1,75)

Možda je tim Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića blagi favorit jer igra na svom ‘Artemio Frankiju’, ali ekipa iz Bergama retko prolazi bez datog gola, pa očekujemo da tako bude i danas.

AJNTRAHT FRANKFURT – HANOVER D 2+ (1,87)

Mala srpska kolonija u Frankfurtu igra ofanzivan fudbal, dala je dva gola u gostima Olimpiku iz Marseja, a često to čini i u Bundesligi. Nema razloga da tako ne bude ni protiv Hanovera, pa ko ne veruje u ‘keca’ neka proba sa igrom da domaćin daje dva gola.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN GG (1,98)

Derbi Superlige Srbije na niškom ‘Čairu’ nije često puta dolazio u igri ‘gol-gol’, ali ovog puta Radnički zaista ima odličan tim, a Partizan neće imati šta da čeka. Konačan ishod ne bismo smeli da prognoziramo, pa se odlučujemo na golove.

BETIS – LEGANJES 1 (1,65)

Betis je jedan od sigurnijih domaćina i bez obzira što je Leganjes pre samo par dana tukao Barselonu, kada izađu iz predgrađa Madrida daleko su od tog nivoa. Zato u Sevilji očekujemo sigurnog ‘keca’.

Ukupna kvota na tiketu je 10,69.

0
0

1 Komentara

  1. TRALALATOVIC SIGURNO
    BI DAO I DUPE SAMO DA
    POBEDI PARTIZAN. ZNA DA
    CE GA GARAGANI BOGATO
    POZLATITI. DA TO JE TO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter