0
Domaći fudbal

FOTO: Telekomsport.ro

ENAKE RUMUNIMA O POSETI SRPSKOJ POLICIJI: Kolega, uzmi ti ovog tvog iz Partizana!

Objavljeno: 09.09.18 u 11:38

Gabrijel Enake stigao je u Partizan kao veliko pojačanje na desnom beku, ali je izgubio mesto u startnoj postavi.

Ipak, Rumunima je bila zanimljiva priča sa Gabrijelom Enakeom pred meč Srbije i Rumunije u Ligi nacija. U intervjuu za Telekomsport.ru posebno je zanimljiv bio deo vezan za predstavljanje Srba i Srbije.

– Narod u Srbiji je podeljen na dva dela, neki su partizanovci, drugi zvezdaši. Bio sam jednom prilikom na šalteru u policiji. Kada je policajac čuo da sam iz Partizana, pozvao je svog kolegu da dođe – ‘vidi, on je iz Partizana, ti pričaš sa njim’. Ali, nisam imao problema, ljudi se u Srbiji dobro ophode prema svima – rekao je Enake.

Rumun je kao problem u Partizanu istakao to što je stigao novi trener Zoran Mirković i da je potrebno vreme da se prilagodi njegovom sistemu rada.

– Novi trener je igrao u Italiji i mnogo pažnje posvećuje defanzivi. Kaže mi da ne idem mnogo napred, da moram da budem oprezan u odbrani. Naravno, napred svi imaju slobodu – istakao je Enake.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 u Humskoj dočekuje Rumuniju u 2. kolu C Lige nacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter