0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Jake kvote u Ligi nacija, ‘sigurica’ u Danskoj

Objavljeno: 06.09.18 u 11:50

Kreće novo takmičenje pod okriljem UEFA, Liga nacija, tako da su narednih dana u prvom planu okršaji reprezentativnih selekcija, a u prvom kolu na programu je nekoliko intresantnih mečeva.

NEMAČKA – FRANCUSKA GG (1.75)

Sledi sudar giganata i prvi meč šampiona sveta posle Rusije u koji ulaze sa dosta motiva. Kao i domaćin koji će da pokuša da izbriše minuse nastupom na Mondijalu i po gol na obe strane je realna opcija.

ČEŠKA – UKRAJINA 1 (2.40)

Domaćin ima dobar tim sa jakim individualcima, dok je rival odlučio da malo podmladi tim tako da će im biti potrebno vremena da se ukomponuju, a tako mogu lako da izgube u Pragu.

SLOVENIJA – BUGARSKA 1 (2.20)

Obe ekipe se polako formiraju za novi ciklus, mada ima i dosta starosedelaca koji nisu rekli poslednju reč, a domaćin je u blagoj prednosti pošto igraju pred svojim navijačima.

AB KOPENHAGEN – ODENZE 2 (1.40)

Zaluta i po neki meč timova, a Kup Danske danas trebalo bi da dobije poslednjeg putnika u drugu rundu i očekuje se da gosti opravdaju apsolutnu ulogu favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 12.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter