0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TURSKI ‘PREVARANT’: Sprema se zemljotres na Bosforu, jer Bešiktaš dovodi bivšeg igrača Fenera i Galate! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.18 u 19:35

Činilo se da će Partizanov ‘dželat’ zatvoriti prelazni rok dovođenjem Adema Ljajića, ali su za poslednje sate transfer perioda ostavili pravu ‘bombu’.

Bešiktaš je sinoć više nego lako i ubedljivo eliminisao Partizan iz plej-ofa za Ligu Evrope i odmah se okrenuo završnici transfer roka u kom je, najpre potpisao Adema Ljajića kroz pozajmicu iz Torina, a zatim u ‘minut do 12’ najavio zemljotres na Bosforu.

Naime, kako pišu turski mediji, popularni ‘turski prevarant’ Burak Jilmaz, koji je u karijeri igrao za najljuće istanbulske rivale Fenerbahče i Galatasaraj, trebalo bi da pojača ekipu sa ‘Vodafon parka’.

Radi se o transferu iz Trabzona, koji bi u zamenu dobio 2.500.000 evra, Atibu Hatčinsona i oproštaj dugovanja prema Jilmazu u visini od čak milion evra.

Ono što navijače Bešiktaša brine, osim što im u tabor dolazi igrač kome ‘ništa nije sveto’, jeste i odluka da se tako lako pusti legenda kluba Hatčinson, koji je mnogo dao u crno-belom dresu, ali trenutno nije u planovima trenera Šenola Guneša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter