0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

BUKTI RAT NA ‘OSTRVU’: Pol Skols udario na Pogbu, a dobio originalan odgovor od – Mina Rajole (FOTO)

Objavljeno: 21.08.18 u 15:11

Nakon prvog neuspeha Mančester junajteda u sezoni, krenule su kritike, a ujedno i rat na ‘ostrvu’ između legende ‘crvenih đavola’ i najpoznatijeg menadžera na svetu.

Mančester junajted je poražen u nedelju od Brajtona rezultatom 3:2, a Pol Pogba odigrao je jednu od lošijih partija, bez obzira na gol iz penala u 95. minutu.

Usledile su nove kritike, i to ponovo od legende sa ‘Old traforda’ i bivšeg igrača koji je igrao na istoj poziciji, Pola Skolsa.

– Znam da Pogba mora daobavlja mnogo više stvari nego što radi. Svi znamo kakav talenat ima, veliku snagu i veliku sposobnost, ali on to radi samo jednom u tri ili četiri utakmice. Ako se mislite boriti za titulu, to ne može tako. U ekipi nema dovoljno lidera, zato smo mislili da bi Pogba mogao biti idealan vođa, ali on to nije bio. Imao je još jednu lošu utakmicu, tako nedoslednu – izjavio je Skols.

Na optužbe da Pogba nije lider, odgovorio je kontroverzni Holanđanin i agent francuskog igrača, Mino Rajola.

– Neki ljudi pričaju iz straha da budu zaboravljeni. Skols ne bi prepoznao lidera da se nađe ispred Ser Vinstona Čerčila. On bi trebalo da postane novi sportski direktor Mančester junajteda i savetuje Eda Vudvorda da proda Pogbu. Imao bi neprospavane noći kako bi mu pronašao novi klub – napisao je Rajola na ‘Tviteru’.

Sve to dešava se u momentima kada Mančesteru ne ide ni na rezultatskom, ni na organizacionom planu, jer se traži novi sportski direktor, a sve uoči derbija narednog kola Premijer lige protiv Totenhema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter