0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRENER NORDSJELANDA: Ne daju se Partizanu lako golovi!

Objavljeno: 15.08.18 u 21:55

Fudbaleri danskog Nordsjelanda odradili su poslednji trening pred sutrašnji revanš meč 3. kola kvlafikacija za Ligu Evrope protiv Partizana.

Trener ‘severnih tigrova’ Kasper Julman istakao je da njegovi fudbaleri mogu do pozitivnog rezultata protiv Partizana, ali da neće biti nimalo lako.

– Nadamo se najboljem. Svakako verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat, ljudi ne daju Partizanu tako lako golove, ali naravno da verujem u svoje igrače – rekao je Julman.

On je istakao da nije isto kada utakmicu počinjete rezultatom 0:0 ili kad znate da morate u Beogradu da date minimum dva gola.

– Naravno da nije isto kada počinjete utakmicu sa 0:0 i kada treba da jurite rezultat, ali naravno da neću vršiti pritisak na svoje igrače. Partizanu je mnogo igrača sedelo na klupi za vikend, čuvaju se za ovu utakmicu i sigurno će dati sve od sebe. Sa druge strane, znam kakvu snagu ima moja ekipa, imamo šta da pokažemo i nadamo se najboljem.

Brondbi je postavio neke standarde, jer pobedom protiv drugog srpskog predstavnika Spartaka je blizu 4. kola kvlafikacija za Ligu Evrope. Na istom putu su Midtjiland i Kopenhagen.

– Ima mnogo stvari koje nas motivišu, ali Brondbijev rezultat ne utiče na nas. Mene motivišu mladi igrači i kvalitet koji imamo u ekipi. Trudimo se da pokažemo da smo sve bolji i bolji da pomeramo granice iz utakmice u utakmicu. Igramo u evropskoj ligi i to dovoljno govori o nama – zaključio je Julman.

Utakmica između Partizana i Nordsjelanda se igra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter