0
Evropske lige

ŽOZE MURINJO: Nismo više menadžeri, sada smo treneri… Pogba je igrao kao ‘čudovište’!

Objavljeno: 11.08.18 u 12:52

Nismo dugo čekali na novu zanimljivu izjavu Žoze Murinja, i to posle prve utakmice u novoj sezoni Premijer lige.

Murinjo je, nakon trijumfa ‘crvenih đavola’ rezultatom 2:1, imao zamerki zbog organizacije Premijer lige i činjenice da je prelazni rok u Engleskoj već završen.

– Našao sam se u situaciji da je na početku Premijer lige tržište zatvoreno i u situaciji za koju nisam znao da ću se naći. Čeka nas veoma teška sezona zato što sam imao mesecima neke druge planove – rekao je Murinjo.

– To je kada ste menadžer u fudbalu. A fudbal se menja. Menadžeri bi sada pre trebalo da se zovu prvim trenerima. Imamo velike stručne štabove i mi smo više prvi treneri nego menadžeri. Tim putem se fudbal razvija.

Manje je govorio o samoj utakmici, a više o rivalu, koji je potrošio više novca nego što je Mančester. Pritom, nije računao sav novac koji je potrošen od njegovog dolaska na Old traford pre nešto više od godinu dana.

– Igrali smo protiv tima koji je uložio više novca od nas ovoga leta. Lester je potrošio više od nas, tako da u Premijer ligi moramo da se naviknemo da igramo protiv timova i igrača koji imaju isti kvalitet kao i mi. Zaboravite ime, zaboravite istoriju, dres – svaki meč će biti težak“, rekao je Murinjo.

Kratko je prokomentarisao igru Pola Pogbe, što je bilo vrlo interesantno engleskim medijima.

– Odigrao je poput ‘čudovišta’!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter