0
Domaći fudbal

ZLATNIM SLOVIMA SA RONALDOM PISAO ISTORIJU MANČESTERA: Zvezdi ponuđen nekada najveći talenat Evrope!

Objavljeno: 05.08.18 u 00:05

Život piše interesantne priče, a jedna od njih prati i nekadašnju zvezdu u usponu Mančester Junajteda koja nikada nije dostigla očekivane visine.

Federiko Makeda je imao status fudbalera od kog se očekuje da bude jedan od nosilaca budućnosti Mančester Junajteda. I pokazao je da ima štofa, postigavši dva izuzetno važna gola u šampionskoj trci sa samo 17 godina 2009. Ali, od tad, usledio je „slobodan pad“, nastupi za Sampdoriju, KPR, Štutgart, Donkaster, Birmingem, Kardif, Notingem Forest, da bi prošle godine igrao za Novaru.

Sada je slobodan igrač i traži novu priliku, a sjajna se ukazala u Beogradu, u dresu Crvene zvezde. 

Ipak, prema informacijama do kojih je HotSport došao, Federiko Makeda neće obući dres tima sa Autokomande jer u Zvezdi žele igrača drugačijeg profila, ali nema sumnje da i Vladanu Milojeviću, Mitru Mrkeli i ostatku rukovodstva Crvene zvezde izuzetno godi interesovanje nekada po mnogima najvećeg talenta Evrope.

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter