0
Evropske lige

PAO JE BAŠ NISKO: Nekada veliko pojačanje Mančester junajteda, danas je u drugoj ligi sa dosta kilograma viška (FOTO)

Objavljeno: 30.07.18 u 18:31

Bio je otkrovenje Porta, a onda i Ser Aleks Fergusona. Osvojio je najveće trofeje sa ‘đavolima’, a onda je usledio strmoglav pad…

Čak osam sezona je bio član Mančester junajteda, sa njim je 2008. godine osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo, ali je danas, deceniju kasnije, njegova karijera daleko od one kakvu je najavljivao.

Brazilac Anderson pre 11 godina plaćen je čak 30.000.000 evra Portu i bio je pompezno najavljeno pojačanje koje dovodi Ser Aleks Ferguson. Danas je, verovali ili ne, u drugoj ligi Turske.

Tokom današnjeg dana stigla je informacija da je potpisao ugovor sa drugoligašem Adana Demirsporom, koji je objavio da je saradnja uspostavljena na tri godine.

Anderson stiže sa znatno većim brojem kilograma i to kao slobodan igrač, budući da je od 18. januara ove godine ostao bez kluba nakon razlaza sa brazilskim Internasionalom.

Ali ipka se može reći da je u najboljem fudbalskom dobu budući da mu je tek 30 godina…

Sve vesti vezane za ‘transfer pijacu’ možete da pročitate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter