0
Fudbal

ĆIRO BLAŽEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Jeb*m ti ovakav HNS, ne želim da idem Šukeru na noge!

Objavljeno: 13.07.18 u 18:32

Legendarni hrvatski selektor nezadovoljan je pozivom pred finale Mondijala koji je stigao od selektora, a ne predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza.

Čuveni stručnjak do pre dva dana bio je vinovnik najvećeg uspeha hrvatskog sporta, trećeg mesta na Mondijalu u Francuskoj 1998. godine, a sada je tvorac najboljeg rezultata Zlatko Dalić.

I upravo aktuelni selektor ‘vatrenih’ je uputio poziv celoj generaciji Hrvatske od pre 20 godina da dođu u nedelju na ‘Lužnjiki’ i možda tako donesu sreću nacionalnom timu, ali se oglasio Ćiro Blažević i taj poziv – odbio.

Naravno, u svom stilu.

– To je jako lep gest Zlatka Dalića, ali je*em ti savez u kom Dalić mora da daje takve ideje. Ja znam da Šuker, koji je takođe moj sin, tamo ne želi da me vidi i ja ne želim da mu dođem pod noge – rekao je Blažević za portal ‘Index’.

Svakako će i pored toga biti uz svoju reprezentaciju, ali iz domovine, umesto u Moskvi.

– Neću putovati u Moskvu, ali sam svim srcem uz reprezentaciju. Navijam za njih i verujem da možemo da srušimo te Francuze i da ćemo biti svetski prvaci – poručio je Blažević.

Finale Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske zakazano je za nedelju od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter