4
Evrokupovi

FOTO:Crvena zvezda

JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Problem je što nismo dali gol, pa da nam bude lakše u revanšu

Objavljeno: 12.07.18 u 11:10

Momak koji je za kratko vreme postao miljenik navijača Crvene zvezde nije nezadovoljan viđenim na premijeri.

Nemam dilemu da ćemo pred našim navijačima ostvariti pobedu, a forma će se podizati kroz treninge i utakmice, jasan je jedan od najboljih pojedinaca meča u Rigi

Tražili su i nisu pronašli šifru da otključaju ‘bravu’ Spartakusa igrači Crvene zvezde, pa u revanšu na svom terenu moraju da slome Letonce.

Jedan od najboljih pojedinaca u timu šampiona Srbije Branko Jovičić posle prespavane noći nema dilemu oko prolaza u naredno kolo. Ipak, svestan je vezista da čitava ekipa mora da deluje mnogo kompaktnije.

– Imali smo jasan plan da potpunom inicijativom slomimo njihov bedem, a pored nekoliko šansi nismo pogodili mrezu. Stiskali smo ih, mada su oni ‘parkirali autobus’ i to je dozvoljeno. Falio je samo jedan gol da utisak bude bolji – kaže za HotSport Jovičić.

Pokušaji sa bokova šampiona Srbije se nisu isplatili.

– Nekao su domaćini bili sigurni u svoju taktiku. Uzak teren im je omogućavao da budu svi iza lopte, a uvek su za malo bili brži od nas pošto su u takmicarskom ritmu. Ne tražimo alibi, ali prvi meč u sezoni uvek donosi veliku tenziju.

FOTO:Crvena zvezda

Potrebno je ponovo juriti pobedu i sačuvati sopstveni gol u revanšu.

– Oprezno i sa jasnim planom napašćemo od starta Letonce. Gol na startu može da donese sigurnost, a imamo iskusto u ovakvim susretima koje može da bude prevaga, kao i kvalitet. Zahuktaće se Zvezdina mašina tek, je pocetak, rekao je vezista.

Jedan od aduta biće podrška sa tribina, koja ni u Rigi nije izostala.

– Verujem da ce ‘delije’ koje su bile uz nas i u Rigi pomoći da prođemo dalje, a mi ćemo podići formu kroz treninge i utakmice. Posle jakih priprema nije lako ući u pravi ritam – poručio je na kraju Jovičić.

0
0

4 Komentara

    • Али баш неспремни су долазили и Катаи, Пешић и многи други па смо их „дочекали“ да буду много корисни за екипу. Други проблем је што ми генерално хоћемо СВЕ и ОДМАХ…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter