1
U pripremi

BELGIJANCI KRITIKUJU FRANCUZE: Oni su igrali antifudbal!

Objavljeno: 11.07.18 u 15:30

Fudbalska reprezentacija Belgije porazom od Francuske ostala je bez prilike da se bori za šampionsku titulu u Rusiji, a dan posle poraza od 1:0 reprezentativci „crvenih đavola“ igru Francuske opisali su kao „antifudbal“.

– Dali su gol iz kornera i povukli se. Draže bi mi bilo da smo poraženi od Brazila, oni su bar igrali da daju gol, rekao je posle utakmice Tibo Kurtoa, koji je potom Francusku opisao kao „antifudbalski tim“.

Istim tonom utakmicu je opisao i Eden Azar:

– Draži mi je poraz u ovakvoj Belgiji nego što bi mi bila draga pobeda sa onakvom Francuskom. Igrači su odbranu po svaku cenu, mi nismo uspeli da to „probijemo“… Nedostajalo nam je magije.

Ipak, fudbaler Čelsija dodaje da je ponosan:

– Fenomenalno smo igrali, izgubili smo od čvršćeg tima. Možemo da budemo ponosni nakon svega. Srećan sam jer sam tu, istakao je Azar.

Francuska će u finalu u nedelju od 17 časova igrati protiv boljeg iz duela Hrvatska – Engleska, dok Belgiju očekuje poraženi u borbi za treće mesto.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter