0
Fudbal

FOTO: Screenshot Twitter

LUKA MODRIĆ: Pokazali smo zajedništvo i kompaktnost, možemo da pobedimo Dansku

Objavljeno: 01.07.18 u 10:59

Večeras će se u Nižnjem u osmini finala Mondijala sastati Danska i Hrvatska.

Selekcija Hrvatske je među onim reprezentacijama koje su do sada ostavile najbolji utisak u Rusiji.

Hrvati zaista igraju veoma dobro i ukoliko nastave sa takvim partijama, na ovom Svetskom prvenstvu bi mogli daleko da doguraju.

– Naravno da je ovo važna utakmica, veliki ispit. Vreme je da ova generacija prođe i ovu prepreku. Pokazali smo kompaktnost, zajedništvo, bude li tako i ovoga puta, mislim da ćemo da pobedimo. Najmanje je važno ko će dati gol, najvažniji je uspeh Hrvatske. Videćemo hoće li se nastaviti tradicija da onaj ko dođe na konferenciju za medije postigne pogodak, rekao je Luka Modrić pa se zatim osvrnuo na Dance i Kristijana Eriksena:

– Eriksen je svetska klasa, iza njega je sjajna sezona u Totenhemu, a Danskoj je najbolji i najvažniji igrač. Ipak, odlučivaće timski učinak, teško da pojedinac može nešto da uradi sam. Danska je čvrsta i neugodna ekipa, poštujemo sve njihove igrače i čeka nas težak posao. Ipak, imamo samopouzdanja i smatram da možemo da nastavimo sa partijama kakve smo pružili u grupnoj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter