2
Fudbal

DEJAN LOVREN: Možemo da budemo bolji od generacije iz 1998. godine

Objavljeno: 23.06.18 u 11:31

Optimizam u reprezentaciji Hrvatske je na nikad većem nivou nakon demoliranja selekcije Argentine u drugom kolu Mondijala u Rusiji.

Hrvatska je sa 3:0 do nogu potukla Argentinu i logično je da i ambicije rastu zajedno sa dozom optimizma i euforije.

Tako štoper Dejan Lovren ističe da je ova generacija Hrvatske bolja od one iz 1998. godine kada je predvođena Šukerom, Prosinečkim i Bobanom došla do trećeg mesta na svetu.

– Možemo da budemo bolji nego reprezentacija iz 1998, ali videćemo. Mislim da imamo bolje igrače sada – istakao je Dejan Lovren.

Njegov saigrač iz defanzivne linije Šime Vrsaljko ‘pecnuo’ je Argentince preko odgovora na izjavu njihovog selektora Horhea Sampaolija.

– Ne znam koju je gledao utakmicu Sampaoli, ja sam video da su Argentinci samo padali i plakali kao devojčice. Bili smo agresivniji, bolji, stvorili više šansi, mogli smo još golova da damo – rekao je Vrsaljko.

0
0

2 Komentara

  1. Jeste dobri ali vise od 98′ necete moci,ako i budete pokusali tu je i za vas neki Feliks Brih,ipak ste i vi Balkanci.

    0
    0
    Odgovori
    • Pusti ti njih Joffrey, oni su za nas izmislili fudbal u svakom smislu. Da smo 30% kao oni bili bi cudo, ovako mozemo da se pokrijemo po usima i da cutimo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter