0
Fudbal

FOTO: FIFA

PRVI VEĆI INCIDENT: Opljačkani hrvatski novinari u Kalinjingradu

Objavljeno: 16.06.18 u 14:10

Hrvatski novinari u Kalinjingradu opljačkani su uoči večerašnjeg meča protiv Nigerije na startu Svetskog prvenstva u fudbalu.

Hrvatska večeras od 21 sat igra utakmicu prvog kola grupe D u Kalinjingradu protiv Nigerije, a komšijski novinari doživeli su veliku neprijatnost.

Naime, u pres centru stadiona kolege Drago Ćosić i Silvio Škrlec opljačkani su tako što su samo na trenutak ostavili stvari na stolici i one su nestale, prenose ‘Sportske novosti’.

Novinaru HRT-a Ćosiću je ukraden pasoš, novčanik i dokumenti, dok je Škrlec ostao bez tehnike. Kasnije je javljeno da su vraćena ukradena dokumenta, ali ne i materijalne stvari.

Pres centar, naravno, poseduje kamere, pa je ruska policija stupila odmah na posao, ali i dalje nije jasno kako je i pored ogromnog obezbeđenja neko uspeo da ukrade stvari.

Koliko pripadnika policije ima na svakom koraku, uverili smo se prilikom boravka selekcije Srbije u Kalinjingradu u prethodnih nekoliko dana, jer je baza ‘orlova’ u Svetlogorsku, mestu blizu ovog stadiona, na kom će 22. juna igrati protiv Švajcarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter