0
Fudbal

SPORT NA TV: Basketaši brane svetsku krunu, kreću od ranog jutra, a uveče smo uz fudbalerke i odbojkašice

Objavljeno: 12.06.18 u 08:50

Što se tiče fudbala, danas će biti zatišje pred buru koja počinje kroz dva dana na Svetskom prvenstvu, ali će zato dominirati basket 3×3.

Srpski basketaši u Manili na Filipinima brane svetsku titulu i nakon jučerašnjih mečeva u grupnoj fazi danas igraju u mečevima za medalju. Već u ranim jutarnjim satima su igrali protiv Mongolije, a u gledaćemo ih i u polufinalu i, nadamo se, finalu.

Najpre u borbi za finale igraju od 10:45h, a u eventualno finalu bodrićemo ih od 15 sati. Ukoliko budu poraženi u polufinalu, meč za treće mesto igraće se od 13 sati. Svi dueli ovog turnira biće prenošeni na SportKlubu 1.

Od 18 časova na istom kanalu bićemo uz fudbalerke Srbije, koje se u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sastaju sa odgovarajućom selekcijom Finske, sa kojom izabranice Miodraga Martaća dele treću poziciju zbog istog broja bodova.

Uveče ćemo biti uz odbojkašice Srbije koje u okviru Lige nacija igraju protiv Sjedinjenih Američkih Država. Taj meč počinje u 22:40h, takođe na prvom programu SportKluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter