in ,

RAFAL IZ PARTIZANA KA JELENIĆU: Vi za nas niste predsednik, uništavate nam klub!

FOTO: STARSPORT

Šampion naše države izdao je saopštenje i prozvao prvog čoveka VSS.

Najtrofejniji klub u našoj zemlji ušao je u otvoren sukob sa predsednikom Saveza.

Jelaniću se spočitava da je doneo odluku da se sponzorstvima Saveza može finansirati samo jedan klub, a pored toga navodi se i to da Partizan nema predstavnika u Stručnom savetu i Upravnom odboru Vaterpolo saveza Srbije.

Viktore Jeleniću, Vi od danas  niste naš predsednik, jer da jeste, ne biste radili na uništavanju VK Partizan, čime se i javno hvalite, navodi se u saopštenju Partizana.

Iz kluba navode da je nedopustivo takvo ponašanje predsednika prema Partizanu.

– Tek Vam je počeo mandat i nemojte misliti da će Vam u tako organizovanom savezu medalje donositi igrači Partizana, kluba koji toliko prezirete, stoji u saopštenju osvajača duple krune ove sezone.

Diskusija

Odgovorite
  1. od kako su ljudi u i oko zvezde dosli, da srpski sport vode … (zna se pod cijom kapom ONI dodjose i sve ovo rade …) postadose najvece ZLO za srpski sport … za cenu sa naplatom racuna, njihovog rada u poslednjih 6 godina… ce mo saznati za par narednih godina. tada zasigurno nih … u srpskom sportu vise biti nece, jer taj ZULUM … koji nad SD partizan – njihove klubove i ostalim klubovima sirom Srbije na ovaj ili onaj nacin … sprovode. A SVE ZARAD DRZAVNOG PROJEKTA – zvezde, probudje nacija i pravi-posteni GROBARI nece dozvoliti. koji jelenici, covici, terzici, kokeze …

  2. Trebali bi svi vaterpolisti koji su ponikli u Partizanu da bojkotuju reprezentaciju.Bas da vidimo koliko ima Jelenicevih pulena koje je on naucio vaterpolu.Da se urusava institucija najbolji Evropski klub dokle vise.

  3. Ko je Jelenic?!Ko je njega i Kokezu postavio?!Cime su zaduzili Srpski sport.A da postali su clanovi SNS.Uzalud trud dzaba vam sve nista od titule ni ove godine

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BOKS: Sa Zlatibora po medalju u Taragonu

POLICIJA JURI MAMIĆA: Funkcioner pobegao iz zemlje, potom raspisana poternica za njim!