0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANTIĆEV NEDOPUSTIVI BES I POTOVE SUZE: Pogledajte fotografije dvojice tragičara koje su obeležile prvi meč

Objavljeno: 07.06.18 u 22:23

Iako je Crvena zvezda uspela da savlada FMP iz Železnika i povede 1-0 u seriji koja će dati novog šampiona države, prvi meč doneo je i dva tragičara.

Prvi je Pero Antić.

Zvezdin krilni košarkaš je nakon jednog faula kao najiskusniji košarkaš Crvene zvezde dopustio sebi luksuz da uđe u raspravu sa sudijama, zbog čega je prvo dobio tehničku grešku, a potom i isključenje.

Antićevo nezadovoljstvo trajalo je još neko vreme u tunelu. 

Postavlja se pitanje kako igrač kalibra Pere Antića može sebi da dopusti da na ovaj način odreaguje na sudijsku odluku, i ne samo pruži šansu protivniku da preokrene meč na svoju stranu, već i sebe eliminiše iz daljeg toka susreta u trenutku kad igrač njegovog kvaliteta itekako može da znači crveno-belima.

FOTO: STARSPORT

Drugi je Stefan Pot.

Sa druge strane, Pot je imao šansu da timu iz Železnika donese pobedu, ali je ruka zadrhtala u odsudnom momentu pa je lopta nakon zicera umesto u košu završila na obruču, rezultat ostao 84:83, a mladom plejmejkeru žal zbog propuštene prilike da bude pravi heroj tima iz Železnika.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter