0
Evrokupovi

GORI U SENEGALU: Mane poslao svojih 300 dresova u rodno selo

Objavljeno: 25.05.18 u 16:30

Fudbaler Liverpula Sadio Mane poslao je 300 dresova „crvenih“ u svoje rodno selo u Senegalu kako bi svi oni koji ga podržavaju u njima pratili finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

Mane, koji je deo „strašne“ Liverpulove trojke zajedno sa Mohamedom Salahom i Robertom Firminom, očekuje da će selo Bambali na jugu Senegala od 2.000 stanovnika sutra stati tokom finala u Kijevu.

Fudbaler „crvenih“ je 2005. godine u Bambaliju gledao veliku pobedu Liverpula u finalu Lige šampiona protiv Milana, a sada se nada da će se u svoje selo vratiti kao pobednik tog takmičenja.

– Da mi je neko tada rekao da ću igrati u finalu Lige šampiona odgovorio bih mu da je to nešto neverovatno. Nadam se da ćemo pobediti. Moja porodica i dalje živi u tom selu, moja majka, ujak, svi
će gledati utakmicu. Selo ima oko 2.000 stanovnika. Kupio sam 300 dresova i poslao sam ih njima, tako da mogu da ih nose dok gledaju finale – rekao je Mane.

Mane je naveo da se i dalje jasno seća finala iz 2005. On je to finale gledao s prijateljem, koji je veliki navijač Liverpula.

– Nisam navijao za Liverpul u to vreme, bio sam navijač Barselone… Moj prijatelj je na 3:0 za Milan prestao da gleda, kada se vratio nije mogao da veruje. On je veliki navijač Liverpula, još je u Senegalu. Zamolio me da ovog puta ne budemo u zaostatku od tri gola – rekao je Mane.

Finale Lige šampiona izmedju Liverpula i Reala igra se sutra od 20.45 u Kijevu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter