0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SPECIJALNI GOSTI: Deca iz Gračanice dolaze na stadion ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 16.05.18 u 18:55

U subotu, 19. maja, Topčidersko brdo će biti u bojama Crvene zvezde.

Očekuju se pune tribine najvećeg stadiona u Srbiji, jer će fudbalerima Crvene zvezde biti uručena nagrada za sve postignuto u novoj sezoni.

Specijalni gosti na Zvezdinoj poslednjoj utakmici ove sezone biće deca iz škole fudbala „Gračanica“. Crvenoj zvezdi ove godine nije dozvoljeno da poseti južnu srpsku pokrajinu, i ovo je jedan od načina da članovi Zvezdine fudbalske škole sa Kosova i Metohije pozdrave omiljene fudbalere. Oni će, takođe, na poluvremenu utakmice sići na atletsku stazu i pozdraviti Zvezdine navijače.

Utakmica protiv Voždovca počeće u 20,00 časova, ali prethodno će šampionima Srbije biti uručen pehar, i to na specijalnoj svečanoj ceremoniji koja će početi u 19,00 časova. Kako bi se izbegle gužve, još jednom pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto na tribini kako ne bi propustili ni minut svečanosti.

Ulaz je besplatan, pehar je spreman, a izabranici Vladana Milojevića pokušaće da pobedom nad ekipom Voždovca osvoje i jubilarni 100. bod ove sezone!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter