in

NEIZVESNOST NA MAKSIMUMU: Presudilo 46 sekundi, ‘Nanotech’ pobedio

FOTO: Ipone Moped Endurance Cup

Ispostavilo se onako kako je domaćin najavljivao – pobedu nije odneo najbrži, već najsrećniji!

Favoriti sa kvalifikacijama, timovi ‘Nanotech’ i ‘Garage Team’ od početka su krenuli sa jakim tempom, ali su onda usledili problemi.

Prvo je ‘Garage Team’ iz Zrenjanina imao peh sa kvačilom koji su rešili za sedam minuta i time izgubili devet krugova u odnosu na prvoplasirani ‘Nanotech’, da bi u poslednjih 30 minuta Novosađani ostali bez goriva i u guranju motora do boksa izgubili su četiri kruga.

Neizvesno je bilo do samog kraja, kada se razlika smanjila na svega jedan krug, a kao pobednik iz borbe za pobedu izašla je ekipa ‘Nanotech’, ispred ‘Garage Teama’ uz svega 46 sekundi prednosti. Treće mesto pripalo je ekipi Cottone Superbike.

U Open klasi startovalo je svega deset vozača i to tri u klasi Varijator i sedam u klasi sa automatskim menjačem. Među varijatorima najbrži su bili vozači ekipe ‘Garage Majstori’, ispred ekipa ‘Cottone Superbike’ i ‘S Tuned Racing’.

Među mopedima sa automatskim menjačem, u klasi Open najbrža je bila ekipa ‘CRT’, ispred ‘Addinol Taurunum Racing Teama 1’ iz Zemuna i ekipe ‘Moped Laboratorija’ iz Pančeva. Kompletne rezultate možete pogledati na zvaničnom sajtu www.mec.rs. Sledeća trka na programu je 09. juna u Kraljevu.

FOTO: Ipone Moped Endurance Cup

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SPISAK ZA MUNDIJAL: Krstajić poslao imena u FIFA, FSS odlučio da ih ne otkriva – poznato samo da li je na njemu Bane

POVREDE KROJE TIM: Milojević se opet oslanja na mladost, poznato kome bi mogla kapitenska traka danas