0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

NAPUŠTA KLUB: Talentovani Ilić do dresa Sitija preko holandske Eredivizije

Objavljeno: 11.05.18 u 13:31

Nadali su se navijači Crvene zvezde da će bar još jednu sezonu gledati Luku Ilića u omiljenom dresu, ali Mančester siti ima druge planove.

Naime, ‘građani’ su mišljenja da će u Erediviziji moći više da nauče nego u Superligi, a sledeća destinacija je NAC Breda. Zato će 18-godišnji Ilić prvo obići trening centar Sitijevog partnerskog kluba, čime bi trebalo da ga uvere da je to prava sredina za njegov dalji napredak.

Podsetimo, Siti je prošlog leta Crvenoj zvezdi platio 5.000.000 evra kako bi otkupili Luku i godinu dana mlađeg brata Ivana Ilića, ali obojicu su ostavili u Beogradu.

Imao je Luka Ilić svoju minutažu ove sezone i prilično dobro je koristio, verovatno bi ona sledeće sezone bila još veća, ali Sitijeva ideja je da u Holandiji Ilić očvrsne pred put na Ostrvo.

To je put kojim su prošli i mnogi pre njega jer je samo prošlog leta Siti u Bredu poslao Kameruna Hamfrisa, Rodnija Kongola i Ajzaka Bakli-Riketsa, koji su kasnije otišli u druge klubove na kaljenje, a Tijeri Embrouz i Paolo Fernandeš su ostali u Bredi, kao i Pablo Mari, Anhelino, Manu Garsija i Tomas Agjepong.

Plan za sledeću sezonu je da Siti u NAC pošalje između četvorice ili šestorice igrača, a među njima i Luku Ilića.

Doduše, dogovor još nije konačan, a što se tiče Ivana Ilića, tu se još ništa ne zna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter