0
Humanitarni tiket

HOTSPORT TIKET DANA: Dva fiksa i dvaput 3+ za dobitak

Objavljeno: 10.05.18 u 09:33

Predstoje da odradi posao na nekim mečevima bez rezultataskog imperativa, a svakako da su zanimljive baraž utakmice i uzbuđenja slede dva dana pre vikenda.

VEST HEM – MANČESTER JUNAJTED 3 + (1.65)

U Londonu treba očekivati predstavu sa golovima na obe strane, a posle poraza od Brajtona ekipa Žozea Murinja pokušaće da popravi utisak i zatim sledi poslednji meč ove sezone u nedelju.

ANDERLEHT – STANDARD 1 (2.15)

Obe ekipe su u naletu, a domaćin tri kola pre kraja ima dva boda manje od Briža i pokušaće da se do kraja bori za titutlu i samo pobeda je preduslov za zanimljiv finiš trke.

RUDEŠ – SLAVEN 3 + (1.95)

Rezultati domaćina u poslednje vreme su im omogućili mirne snove i naredne sezone biće na elitnoj sceni tako da danas treba očekivati predstavu sa golovima u Zagrebu.

DODREHT – SPARTA 2 (1.70)

Kreće borba za opstanak u Holandiji kroz baraž mečeve u kojima prvoligaši imaju veće šanse, pa se očekuje da ekipa iz Roterdama bude uspešna na gostovanju.

Ukupna kvota na tiketu je 11.75.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter