0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZNAJU SE PRIORITETI: Sergej u Mančesteru?- Evo šta na to kaže Mateja Kežman

Objavljeno: 06.05.18 u 15:19

Engleski mediji danas su plasirali informaciju da je Mančester Junajted postigao dogovor sa Lacijom oko prelaska Sergeja Milinković-Savića na „Old Traford“.

Lacio bi navodno za transfer srpskog reprezentativca trebao da inkasira sumu od 90.000.000 evra, čime bi popularni SMS postao drugi najskuplji igrač u istoriji Junajteda, nakon Pola Pogbe koji je iz Juventusa prešao za desetak miliona više.

Ipak, menadžer našeg fudbalera Mateja Kežman za sada demantuje dogovor sa engleskim velikanom, ističući da je sva pažnja igrača usmerena na teren.

-Nema dogovora sa Junajtedom. Pred Laciom su tri velike utakmice i niko nije razgovarao o transferu. Lacio ima šansu da napravi najveći rezultat u poslednjih nekoliko godina i plasira se u Ligu šampiona. To je sada prioritet-, poručio je Kežman.

On je takođe dodao da postoji veliko interesovanje za njegovog klijenta, ali da još uvek nema dogovora ni sa jednim od klubova.

-Mnogi veliki klubovi žele Sergeja. To su top timovi, ali za sada nema dogovora-, objasnio je Kežman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter